Inte varje dag man får ny info om Death Stranding

Ett av de tv-spel jag otvivelaktigt ser fram emot mest just nu är Death Stranding. Nu har skaparen, Hideo Kojima gått ut med lite ny matnyttig information via Twitter.

Vi fick nyligen en hel del info om spelet på Tokyo Game Show 2018 som hölls tidigare i september. Allt från att vi fick lära oss mer om karaktärerna i spelet, till de japanska skådespelarna som kommer att skildra dem. Vi fick till och med se en ny trailer som presenterade röstskådisen Troy Bakers karaktär. Allt som allt så var jag ganska nöjd med den info vi fick på eventet; även fast jag såklart gärna hade sett mera. Nu har dock Hideo Kojima lagt upp några uppdateringar på Twitter för att ge oss lite fler mysiga detaljer.

Death Stranding är tänkt att släppas exklusivt för PS4, men ett släppdatum för spelet har ännu inte bekräftats.

En serie tweets med info

I en serie “tweets” berättar Kojima lite mer om flera karaktärer från det kommande spelet, och har lagt till lite skisser av karaktärerna till informationen (tecknade av Yoji Shinkawa). Han talar lite om karaktären som spelas av Guillermo del Toro, och bekräftar att på grund av filmregissörens andra ansvarsområden används bara hans likhet i spelet, medan röst för karaktären kommer att skötas av någon annan; vilket är något som nämndes under spelets TGS-presentation också.

death stranding

The Mysterious Soldier + fler oannonserade karaktärer

I en separat tweet talade Kojima om karaktärerna som skildras av Lindsay Wagner och Mads Mikkelsen, som han har valt att kalla för; “The Mysterious Soldier” (ja, han är ju ganska mystisk). I ännu en tweet la Kojima upp en bild som visar skisser för alla huvudpersoner för Death Stranding som hittills har avslöjats; innan man påpekar att det finns några fler huvudkaraktärer i spelet som ännu inte har utannonserats.

Stefanie Joosten är det du?

Nyligen rapporterade vi att det ser allt mer sannolikt ut att Stefanie Joosten (som skildrade Quiet i Metal Gear Solid V: Phantom Pain ) kan komma att spela en roll i spelet – kanske är hon en av de karaktärer Kojima hänvisar till?