Stellaris: Apocalypse – Den nya expansionen är snart här!

Paradox har nu satt datumet för sin nästa del av Stellaris DLC – vid namn Apocalypse. Det nya innehållet lanseras den 22 februari och ger en helt ny typ av planet-förstörelse med sina galaxförändrande vapen och fler ytterligare funktioner som kommer att läggas till basspelet.

Omdefinierar rymdkriget

Stellaris: Apocalypse omdefinierar rymdkrig för alla spelare med en mängd nya offensiva och defensiva alternativ. Förstör hela världar med skrämmande nya planetförstörar-vapen, bekämpa (eller sammarbeta med) hänsynslösa rymdpirater, och kanske dessutom upptäcka några spelfunktioner som inte är så våldsamma.

Bygg och skapa i Stellaris: Apocalypse

Stellaris: Apocalypse tillgodoser både våldsamma och icke-våldsamma spelare. New Ascension Perks och Civics, till exempel, låt dina rymdforskare bygga och konstruera utan någon som helst blodsutgjutning; medan nya Unity Ambitions underlättar nya sätt att tillbringa enighet.

Stellaris: Apokalypse kommer att ge dig domedags-vapen, vilket ger spelarna nya sätt att ta ner sina fiender. Dessutom kommer en ny Titan-klass med skepp läggas tillsammans med en ny fraktion och några ytterligare förändringar som kommer att ge en stor inverkan på spelet!

“Som de meddelade via deras nya speltrailer på YouTube; kommer Stellaris: Apocalypse ut den 22 februari för PC.”

Föredrar du våld?

Led dina flottor i strid med de nya “enorma” Titan Capital-skeppen som erbjuder “enorma” bonusar till skepp under deras befäl. Dessutom möjliggör orbital-installationer spelarna att befästa nyckelsystem och säkra hemvärlden i sitt försök att erövra universumet. Och om allt detta låter för mycket som politik, låter det nya “Colossus” -vapnet spelarna förstöra rivaliserande planeter på ett ögonblick. Deathstar någon!?

Som det är med Paradox-releaser kommer en kostnadsfri uppgradering att släppas samtidigt, i det här fallet medför att Stellaris uppgraderas till version 2.0. Du kan läsa allt om de förändringar som kommer att medföra i Apocalypse utvecklings-logg på Paradox hemsida . Allt i del 1-8 är en del av den fria updaten. Hitta mer information om coola dataspel, playstation spel och mycket annat på http://levelupyourgame.net/. Det är från början en hemsida fokuserad på FPS spel men som under den senaste tiden har utvecklats sig och har spel om det mesta. Ett bra tips till våra läsare som gillar spel!