Clash Royale: En genomgång av de bästa (och sämsta) sakerna med detta populära spel

Clash Royale är ett av de mest populära spelen på marknaden. Det är ett tornförsvarsspel där spelarna använder kort för att placera ut trupper och försvara sitt rike. Det finns många saker att gilla med Clash Royale, men det finns också några aspekter som inte är så bra. I det här blogginlägget ska vi ta en titt på både de bästa och sämsta sakerna med Clash Royale. 

Vad är Clash Royale? 

Clash Royale är ett populärt tornförsvarsspel där spelarna använder kort för att placera ut trupper och försvara sitt rike. Spelet har vunnit popularitet för sitt enkla, men beroendeframkallande spelupplägg. I Clash Royale måste spelarna samla in kort och använda dem för att placera ut trupper på slagfältet. Det finns fyra olika typer av trupper: infanteri, bågskyttar, riddare och drakar. Varje typ av trupp har unika styrkor och svagheter som man måste ta hänsyn till när man placerar ut dem på slagfältet. Målet med spelet är att förstöra motståndarens torn innan de förstör dina torn. Den första spelaren som förstör tre torn vinner spelet. 

För att utveckla den bästa strategin måste spelarna noga överväga varje korts styrkor och svagheter. Varje kort har en annan kostnad, vilket anger hur många elixirpoäng det kostar att placera ut det på slagfältet. Även om denna siffra är viktig finns det vissa kort som är värda mer än sin kostnad på grund av sin styrka på slagfältet. The Giant är ett exempel på ett kort med ett högt värde trots sin höga kostnad. 

Det finns många saker att gilla med Clash Royale. 

Clash Royale är ett populärt mobilspel som har laddats ner miljontals gånger. Spelet är engagerande och konkurrenskraftigt, två faktorer som sannolikt bidrar till dess popularitet. I Clash Royale slåss spelarna mot varandra i realtid med hjälp av kort som representerar olika karaktärer eller varelser. Det finns många strategier som kan användas för att vinna, och spelarens skicklighet spelar definitivt en roll för vem som vinner. Spelet är också ganska välbalanserat, så även om en spelare har bättre kort än en annan är chanserna att vinna fortfarande ungefär lika stora. 

För det mesta är Clash Royales balans och mekanik utmärkt. Supercell implementerar en liten uppsättning regler så att spelarna kan ha roligt och njuta av spelet utan att behöva oroa sig för att bli överkörda av andra spelare. De fyra olika däcken (Goblins, Barbarians, Archers och en Mega Minion) är de bästa exemplen på balans i spelet. 

Inget kort eller däck är överdrivet kraftfullt; de har alla sina styrkor och svagheter. Ändå är det inte ovanligt att se spelare som har använt samma kortlek (eller en liten variant) under flera strider. Det är här Clash Royale tar en vändning till det sämre. Att bli matchad med en spelare som konsekvent använder samma däck kan bli frustrerande, även om det finns olika sätt att motverka det. 

En trevlig funktion i Clash Royale är de globala topplistorna. I slutet av varje säsong rankas de bästa spelarna efter sina troféer. Den här topplistan är mycket lättillgänglig och lätt att läsa, vilket kan göra spelet roligare för vissa personer. Om du till exempel är högt rankad på topplistan kan du vinna en belöning om du vinner ett visst antal troféer. Anledningen till att denna leaderboard är bra är att den uppmuntrar folk att försöka komma högre upp på den. Men det finns också en hake: om din ranking stiger eller sjunker måste du börja om från början igen. Med andra ord kan du inte bara klättra på stegen varje säsong: du måste vinna ett visst antal troféer för att få en utmärkelse och gå vidare. 

Det finns dock också vissa aspekter av spelet som inte är så bra. 

Clash Royale är ett av de mest populära spelen på iOS och Android, med över 100 miljoner nedladdningar. Men det finns också vissa aspekter av spelet som inte är så bra, till exempel dess pay-to-win-element och brist på innovation. Även om Clash Royale är roligt att spela och kan vara beroendeframkallande är det inte utan brister. 

Ett av de största problemen med Clash Royale är att det är ett spel där man kan betala för att vinna. Spelarna måste spendera riktiga pengar för att kunna gå vidare i spelet. Clash Royale är ett spel där spelare ställs mot varandra i flerspelarstrider. Målet är att förstöra motståndarens torn. Detta kan dock vara svårt eftersom spelarna inte bara måste samla in och uppgradera kort utan även försvara och bygga sina egna torn. 

En annan brist med spelet är att det inte finns några betydande innovationer. Många spel tenderar att införa nya element eller förändringar för att hålla det hela intressant, men Clash Royale är ett spel som fortsätter att förlita sig på sin ursprungliga formel. Det finns nya kort och utmaningar som läggs till i spelet, men det är mestadels samma sak. 

Dessutom har spelet inte så mycket djup. Spelet handlar definitivt om vilka kort du har och hur du använder dem. Men även de mest skickliga spelarna har inte många alternativ. Spelet tar också lång tid att ladda och att få nya kort. Detta är inga spelavgörande brister, men det är saker som skulle kunna förbättras. 

Trots sina brister är Clash Royale fortfarande ett av de mest populära spelen på marknaden. Det är faktiskt ett bra spel för casual gamers och det är roligt att spela med vänner. 

Spel på e-sport ökar i Sverige!

Under de senaste åren har e-sport blivit allt mer populärt i Sverige. Detta har lett till en ökning av människor som satsar på e-sportmatcher. Det finns nu många olika webbplatser och appar som gör det möjligt för människor att satsa på e-sportmatcher. Utbudet av tävlingar som det går att satsa på utökas ständigt. Eftersom det fortfarande är en relativt ny marknad finns det väldigt få regleringar. 

Vad är e-sport? 

E-sporter är elektroniska sporter. Det är tävlingar i videospel som liknar fysiska idrottsevenemang. De tävlande är professionella spelare som spelar videospel som kan streamas online och följas av andra. Spelarna tävlar i en uppsättning spel, och vinnarna i varje spel går vidare till nästa omgång tills slutspelet avgörs. 

E-sporten började först som spel som spelades via modem och gick sedan över till kabel, sedan till höghastighetsinternet och nu till bredband. I dag streamas e-sport på tv och lockar en stor publik. Sedan e-sporten startade har spelargemenskapen vuxit. Spelare kan nu se andra spelare spela olika videospel hemifrån eller från en bar eller ett café. De kan till och med resa runt om i världen för att titta på direktsända evenemang. 

E-sporten har blivit populär i Sverige de senaste åren. 

E-sportspel har blivit alltmer populärt i Sverige de senaste åren. Detta beror sannolikt på den växande populariteten för e-sport i allmänhet. Fler och fler människor tittar på professionella spelare som tävlar, och många ser det som en gångbar form av spelande. Det finns några anledningar till varför e-sportspel har blivit så populära i Sverige specifikt. För det första har landet en mycket hög bredbandsinternetpenetration, vilket gör det enkelt för människor att titta på live-strömmar av spelmatcher. Dessa live streams används ofta av online bookmakers i Sverige för att marknadsföra sina produkter. Eftersom internetpenetrationen är hög och bredbandsanslutningarna i Sverige vanligtvis är höghastighetsanslutningar är det lätt för människor att titta på dessa live streams och för företag att annonsera på dem. 

För det andra har Sverige en relativt låg skattesats, vilket gör det lätt för företag som gör affärer där att skapa högkvalitativa men mycket konkurrenskraftiga spelprodukter och tjänster. Detta innebär att landet ganska lätt kan exportera spelprodukter och -tjänster till sina grannländer. I synnerhet består Norden av Sverige, Norge, Finland och Danmark. Alla dessa länder har mycket välutvecklade e-sportindustrier och många företag som satsar på e-sport och säljer elektroniska spel. 

En ökning av människor som satsar på e-sportmatcher. 

Under de senaste åren har Sverige sett en ökning av populariteten för vadslagning på e-sportmatcher. Detta har lett till en ökning av människor som satsar på e-sportmatcher. E-sport blir alltmer populärt i Sverige, och med det följer ett ökat intresse för e-sportbetting. Det finns många olika sätt att satsa på e-sport, och det finns många olika typer av satsningar som kan göras. Med så många alternativ kan det vara svårt att veta var man ska börja. Men med lite forskning och kunskap kan vem som helst komma igång med e-sportbetting i Sverige. 

Möjlighet att satsa på e-sportmatcher. 

E-sportspel är på frammarsch i Sverige, och många olika webbplatser och appar gör det nu möjligt för människor att satsa på matcher. Denna trend har drivits på av tillväxten av själva e-sporten, eftersom fler och fler människor tittar in för att se professionella spelare tävla. Även om vissa kanske ser e-sportspel som en mer riskfylld investering än traditionella sporter som fotboll eller tennis, finns det faktiskt flera fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för kunniga spelare. För det första är e-sportmatcher mycket mindre benägna att fixas eller manipuleras än andra sportevenemang. 

På grund av de komplexa färdigheter som krävs för att spela spel som League of Legends har spelarna själva inget incitament att kasta en match. Detta innebär att riskerna med att satsa på e-sport är betydligt lägre än vid satsning på mer traditionella sporter. Det finns ett antal anledningar till varför det kan vara svårt att förutsäga resultatet av en traditionell fotbollsmatch. För det första finns det mänskliga elementet, vilket innebär att en domare kan ge en straff felaktigt eller missa en tydlig foul. Dessutom finns det också en stor mängd tur i fotboll, vilket gör det svårt att förutsäga utgången av matcherna. E-sportar å andra sidan bygger mestadels på skicklighet och är inte beroende av tur för att vinna. 

Några av de mest populära spelen att satsa på. 

Sverige är en av de ledande nationerna när det gäller satsningar på e-sport. Några av de mest populära spelen att satsa på är Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 och League of Legends. Att satsa på League of Legends och Counter Strike: Global Offensive är extremt vanligt och många sportsbooks erbjuder ett komplett utbud av spelalternativ. Dota 2-betting blir fortfarande mer populärt och utbudet av alternativ är fortfarande begränsat. 

Dessa spel lockar ett stort antal tittare, vilket i sin tur skapar ett stort intresse från potentiella bettare. Sverige har sett en stadig tillväxt av e-sportbetting under de senaste åren, och denna trend ser ut att fortsätta. Det finns många anledningar till denna trend, men en av de viktigaste är att svenska folket har ett stort intresse för spel och datorteknik. Detta gör dem till idealiska intressenter i världen av e-sportbetting. 

En annan drivkraft bakom tillväxten är att e-sportsindustrin växer i popularitet. Detta skapar en win-win-situation för både företag och spelare, eftersom deras inkomster fortsätter att öka, vilket banar väg för en expansion av e-sportbetting. Dessutom fortsätter de ledande evenemangen att slå rekord och locka ett stort antal tittare. 

5 fler fantastiska spel från Arrowhead Game Studios

Arrowhead Game Studios är kända för att skapa högkvalitativa spel med fantastisk grafik. Här är ytterligare fem fantastiska spel från Arrowhead Game Studios som du borde kolla in: 1) Helldivers: Ett top-down shooter-spel som utspelar sig i en satirisk dystopisk framtid där spelarna tar kontroll över de karaktärer som kallas “Helldivers”. 2) Magicka: Ett action-äventyrsspel som utspelar sig i en fantasivärld där spelarna använder magi för att besegra fiender och lösa pussel. 

Arrowhead Game Studios är känt för att skapa högkvalitativa spel med fantastisk grafik. 

Arrowhead Game Studios är känt för att skapa högkvalitativa spel med fantastisk grafik. Studions senaste utgåva, Helldivers, är ett utmärkt exempel på denna hängivenhet till excellens. Detta topp-down-shooter har en underbar miljödesign och massor av intensiv action som gör att du kommer att återvända för mer. Om du letar efter ett annat bra spel att lägga till i din samling, se till att kolla in Arrowhead Game Studios kommande titel Magicka 2. Med sitt unika spellcasting-system och humoristiska berättande ser Magicka 2 ut att bli ännu ett fantastiskt tillskott till Arrowheads bibliotek. 

Några bra spel från Arrowhead Game Studios är Helldivers, Magicka och The Showdown Effect. Alla dessa tre spel är actionrollspel med en unik twist. I Helldivers tar spelarna på sig rollen som rymdmarinsoldater som skickas till planetens yta för att slåss mot horder av fiender. I Magicka styr spelarna trollkarlar som måste använda sina magiska trollformler för att besegra varelser och torn. Och i The Showdown Effect styr spelarna en grupp amatörskådespelare som måste övervinna sin scenskräck för att besegra monster. Alla tre spelen ger spelarna stor frihet och är mycket roliga att spela. 

Helldivers 

Det finns få spelutvecklare där ute som har ett bättre track record än Arrowhead Game Studios. Studion bakom succéspelen Magicka och Terraria, Arrowhead Studios, har gjort det igen med sitt senaste släpp, Helldivers. Helldivers är ett top-down shooter-spel som utspelar sig i en satirisk dystopisk framtid där spelarna tar kontroll över de karaktärer som är kända som “Helldivers”. Som Helldivers måste spelarna arbeta tillsammans för att uppnå mål samtidigt som de slåss mot horder av fiender. Nyckeln till Helldivers framgång är det tajta samarbetsspelet. 

Även om spelet är enkelt att lära sig kan det vara svårt att bemästra. Spelet påminner en hel del om Magicka och Borderlands. Om du är ett fan av dessa spel rekommenderar vi starkt Helldivers eftersom det är en mer hård version av dessa spel med bättre humor. Spelet utspelar sig i en dystopisk framtid där en utomjordisk ras känd som “Cohorts” har invaderat och erövrat. 

Magicka. 

Magicka är ett action-äventyrsspel som utspelar sig i en fantasivärld där spelarna använder magi för att besegra fiender och lösa pussel. Spelet utvecklades av Arrowhead Game Studios, som också är ansvariga för det mycket framgångsrika Brothers: A Tale of Two Sons. Magicka är en unik variant av action-äventyrsgenren med fokus på spelarens frihet och kreativitet. Spelarna har fullständig kontroll över sin karaktärs trollformler, vilket gör att de kan kombinera olika element för att skapa kraftfulla effekter. Möjligheterna är nästan oändliga och spelarna kan experimentera med olika trollformelkombinationer för att hitta vad som fungerar bäst för dem. 

Magicka har ett dynamiskt god/evil-system, vilket gör att spelaren kan vara så ond eller god som de väljer att vara. Varje genomspelning kommer att ha en annan inverkan på spelvärlden baserat på spelarens handlingar, så spelare kan spela igenom spelet om och om igen för att uppleva de olika konsekvenserna. Magicka stöder kooperativt flerspelarläge för upp till fyra spelare och innehåller både online- och lokala samarbetslägen. 

Showdown Effect 

The Showdown Effect är ett snyggt, bloddrypande 2,5D-actionspel som bjuder in spelarna att slå, hacka och spränga sig igenom horder av fiender och utmanande bossstrider på ett underbart överdrivet sätt. Det finns ett enormt utbud av vapen och färdighetskombinationer att välja mellan, vilket gör det möjligt för spelarna att leverera de mest kreativa och brutala strykningar som är möjliga. Motorsågar, eldkastare, yxor och naturligtvis den alltid viktiga raketkastaren är några av de vapen som finns tillgängliga.Wow! 

Spelet är fyllt med kreativa sätt att göra slut på dina fiender. Från smygande nedtagningar till långdistansskott i huvudet, The Showdown Effect låter spelarna ta ut fiender på ett antal olika sätt. Efter varje rejäl strid kan spelaren uppgradera sina vapen och förmågor, som alla kan köpas för de pengar man tjänar på att göra sig av med skurkar. 

Ökning av online spel i Corona-tider

Vi lever för tillfället i en tid som ingen levande människa har upplevt tidigare. COVID-19 har lamslagit världen och påverkat hur vår vardag ser ut. De senaste månaderna har de flera människor världen över blivit förpassade till hemmet. Även om restriktionerna har varit relativt milda i Sverige är detta något som påverkat oss mycket också.

Alla negativa konsekvenser i dessa corona-tider är många, men det finns några ljusglimtar. Spelmarkanaden har ökat rejält, vilket är en ganska naturlig följd av att sitt hemma. Exempelvis har Call of Duty Warzone över 6 miljoner användare, ett onlinespel som släpptes för bara några månader sedan.

Ökning av spelande inom casino

Detta är även något som märkts av inom gambling-industrin och online casinon har sett en klar ökning av spelare. Sidor som https://www.slotscasinos.se/ kan rapporter om ökning av besökare och detta är något som den svenska spelinspektionen sett som en risk. Ett ökat spelmissbruk kan vara en konsekvens av COVID-19. Därför har det nu satts in restriktioner för maximal insats varje månad. Samtidigt gör vissa liknande siter, som jämför casinon online i Sverige, sitt för att samtidigt hjälpa till i världen i en större skala. CasinoViking har exempelvis börjat stöda Läkare utan Gränser genom sin insamling på https://egen-insamling.lakareutangranser.se/en/fundraisers/casinoviking1 vilket vi ser som en oerhört god idé i tider när alla organisationer verkligen behöver all hjälp de kan få.

online spel corona-tider

Magicka.se tipsar om online spel i corona-tider

Så, nu när du förmodligen har lite extra tid framför skärmen tänkte vi passa på att tipsa om några spel. Redan nämnt, Warzone, är ett gratis spel från Activision, byggt på deras Call of Duty Modern Warfare. Detta är ett så kallat Battle Royale spel, där man ska överleva så länge som möjligt bland 150 spelare i en ständigt minskande värld. Detta spel har verkligen tagit världen med storm och tajmingen av lanseringen kunde inte vara bättre i dessa corona-tider.

Vi kan självfallet även rekommendera att öppna upp gamla Magicka-spel och börja från början. Idag finns de flesta spel att köpa otroligt billigt, och via Steam kan man få tag på online-versioner direkt. Många timmars spelglädje väntar och nostalgin kommer att komma tillbaka snart, tro oss!

Recension av HearthStone: Heroes of Warcraft

Jag har sen coronakrisen börjat spela HearthStone på min mobil igen. Det var några år sedan jag spelade som mest och det har varit superkul att spela lite igen. Jag spelar på min android mobil med det går att ladda ner på playhearthstone.com och spela på flera olika platformar. HearthStone är verkligen enkelt att komma igång med och vansinnigt roligt att spela!

Digitalt samlarkortspel

HearthStone är ett digitalt samlarkortsspel där man med sina kort spelar en turbaserade match mot en annan spelare. Dom olika korten man har har olika typer av förmågor, karaktärer och effekter. Det är med hjälp av dessa kort och olika strategier man vinner en match. Det krävs både en bra kortlek och strategi samt lite tur för att vinna en match. Då det är Blizzard som står bakom spelet så vet man direkt att det är riktigt bra gjort. Du som har spelat World of Warcraft eller några andra Warcraft spel kommer känna igen dig direkt. HearthStone bygger nämligen på Warcraft världen. Vad sägs som att välja på hjältar som Rogue, Shaman, Mage, Paladin, Druid, Hunter och Priest?

Något som är värt att nämna är att spelet är gratis att ladda ned och spela. Men för att du ska få en riktigt bra lek med kort så kommer du förr eller senare behöva köpa kort. Du kan själv välja om du vill köpa kort för riktiga pengar eller för guld som du får i spelet. Halva spelet går nämligen ut på att samla och skapa en så bra kortlek som möjligt. Därefter gäller det att ha en bra strategi och spela sina kort bra under matcherna.

Oändligt med spelglädje med nya expansioner

Som ny spelare behöver du inte bry dig så mycket om nya expansinoer utan fokusera på Basic och Classic korten. Men det som är så spännande med HearthStone är att Blizzard utvecklar och förbättrar spelet hela tiden. Vilket innebär att det alltid finns nya kort och saker att utforska i spelet. Lägg också till att det finns mängder av forum och communityn på internet så är det här ett otroligt roligt universum att vara en del av.

Sammanfattning

Blizzard har verkligen lyckats att skapa ett riktigt bra digitalt samlarkortsspel. Grafiken och ljudeffekterna är perfekta för den här typen av spel. HearthStone har en mycket härlig atmosfär och är ett spel jag rekomenderar starkt! Du som tycker om att samla och spela kortspel tycker säkerligen också om att spela på online casino. Vi vill därför passa på att tipsa om nyakasino.se en sida där du hittar nya casinon 2020 att spela på. Där kan man bland annat spela black jack, roulette och slots. Det är såklart en lite annan typ av spel men som kan vara ett minst lika roligt tidfördriv. Ett bra tips iallfall till alla läsare därute som gillar spänning och att spela!

Recension av Tower Defence Kingdom Rush

tower defence kingdom rush

Under de senaste veckorna har jag spelat massor av Tower Defence. Därför tänkte jag skriva en recension om vad som jag tycker är bra och dåligt med spelet. Jag har alltså spelat på en iPad och spelat igenom de flesta av deras spel på svårighetsgraden “normal”. Men du kan också spela spelat i webbläsaren på armorgames.com. Häng med så ska jag gå lite mer in i detalj på de olika spelen.

Kingdom Rush Vengeance

Definitivt det bästa Tower Defence spelet som jag har spelat. Det har grymt grafik, snabbt och roligt. Du kan bygga massa olika typ av torn, byta ut vilka torn du vill kunna använda och uppgradera dem på massor av olika sätt. Det är ett stort antal banor och du kan också välja mellan olika hjältar. Ska du bara spela ett Tower Defence spel under 2020 så tycker jag att det är detta du ska välja. Det är grymt!

Iron Marines

Iron Marines är enligt med det sämsta av alla Tower Defence spel från Ironhide Game Studio som har skapar av alla dessa spel. Det är inte riktigt ett Tower Defence spel för att det är så många andra grejer. Du ska bygga massa gubbar som du kan styra och skjuta sönder grejer osv. Jag tycker det blir lite för mycket av ett “vanligt” dataspel. För egen del så räcker det med att ha en hjälte att styra och resten är torn. Men gillar du lite mer micromanagement så kan det absolut vara något för dig.

Kingdom Rush Origins och Kingdom Rush Frontiers

Dessa två spel är rätt så snarlika och nästan i samma klass om Kingdom Rush Vengeance. När du har klarat Vengeance så rekommenderar jag dessa två spel istället för Iron Marines. Även om de är äldre så är det mer känsla av Tower Defence och enligt mig ett mycket roligare spel. Kanske kan Iron Marines vara roligare på en annan platform med på iPad gjorde de sig inte så bra.

Sammanfattning

Jag tycker spelen är extremt bra och välgjorda och rekommenderar dem starkt. Speciellt Kingdom Rush Vengeance är bland de bästa spelen som gjorts. Jag ser verkligen fram emot ett nytt spelsläpp från Ironhide Game Studios. Det borde verkligen komma något nytt 2020 för under 2019 kom det inget spel. För andra grymma trender inom spel för 2020 spana in http://www.gamesreviews.com/articles/01/new-game-trends-we-can-expect-on-2020/. Jag känner det på mig att detta kommer att bli ett fantastiskt spelår!

death stranding

Inte varje dag man får ny info om Death Stranding

Ett av de tv-spel jag otvivelaktigt ser fram emot mest just nu är Death Stranding. Nu har skaparen, Hideo Kojima gått ut med lite ny matnyttig information via Twitter.

Vi fick nyligen en hel del info om spelet på Tokyo Game Show 2018 som hölls tidigare i september. Allt från att vi fick lära oss mer om karaktärerna i spelet, till de japanska skådespelarna som kommer att skildra dem. Vi fick till och med se en ny trailer som presenterade röstskådisen Troy Bakers karaktär. Allt som allt så var jag ganska nöjd med den info vi fick på eventet; även fast jag såklart gärna hade sett mera. Nu har dock Hideo Kojima lagt upp några uppdateringar på Twitter för att ge oss lite fler mysiga detaljer.

Death Stranding är tänkt att släppas exklusivt för PS4, men ett släppdatum för spelet har ännu inte bekräftats.

En serie tweets med info

I en serie “tweets” berättar Kojima lite mer om flera karaktärer från det kommande spelet, och har lagt till lite skisser av karaktärerna till informationen (tecknade av Yoji Shinkawa). Han talar lite om karaktären som spelas av Guillermo del Toro, och bekräftar att på grund av filmregissörens andra ansvarsområden används bara hans likhet i spelet, medan röst för karaktären kommer att skötas av någon annan; vilket är något som nämndes under spelets TGS-presentation också.

death stranding

The Mysterious Soldier + fler oannonserade karaktärer

I en separat tweet talade Kojima om karaktärerna som skildras av Lindsay Wagner och Mads Mikkelsen, som han har valt att kalla för; “The Mysterious Soldier” (ja, han är ju ganska mystisk). I ännu en tweet la Kojima upp en bild som visar skisser för alla huvudpersoner för Death Stranding som hittills har avslöjats; innan man påpekar att det finns några fler huvudkaraktärer i spelet som ännu inte har utannonserats.

Stefanie Joosten är det du?

Nyligen rapporterade vi att det ser allt mer sannolikt ut att Stefanie Joosten (som skildrade Quiet i Metal Gear Solid V: Phantom Pain ) kan komma att spela en roll i spelet – kanske är hon en av de karaktärer Kojima hänvisar till?

Ny info om att en Nintendo 64 Classic kan vara på väg

Med NES och SNES Classic Editions vilka visade sig vara riktiga kommersiella framgångar, är det nästan oundvikligt att Nintendo kommer att producera en annan “omgjord” version av en av sina klassiska vintage-plattformar. Med tanke på att Nintendo Co,Ltd i Japan har ansökt om ett nytt N64-varumärke; kan man ju anta att 64-bitars konsolen; hem för ikoniska spel som Super Mario 64 , GoldenEye 007 och Banjo-Kazooie –  är nästa utgåva på listan.

Varumärkes-ansökningen omfattar element som “videospels-program, kontroller för spelmaskin, joystick för konsol, tv-spelslonsol” med mera. Om du kan läsa japanska är hela ansökan nedanför.


Game Boy först?

Innan vi blir alltför upphetsade är det värt att notera att Nintendo ansökte om ett varumärke som gällde Game Boy förra året. Då dök det såklart upp rykten om att den populära bärbara maskinen skulle vara nästa konsol att få en mini-variant. Men ännu har vi inte sett en Game Boy Classic Edition.

Nintendo arbetar kontinuerligt med hårdvara, tillsammans med ny forskning och utveckling; så räkna med ett nytt system någon gång den närmsta  framtiden.

Nintendo arbetar ständigt med ny hårdvara

Företag som Nintendo arbetar ständigt med ny hårdvara och system som Switch har varit planerade i många år innan release. Många hårdvaruprojekt ser därför inte dagens ljus. Det är faktiskt inte ens första gången N64-varumärket har förnyats – en liknande ansökan ägde rum i Europa förra året . Tror du att vi snart kommer att se en Nintendo 64 Classic, eller är dessa varumärkens-ansökningar bara ett fall av att Nintendo vill skydda sin historia?

Stellaris: Apocalypse – Den nya expansionen är snart här!

Paradox har nu satt datumet för sin nästa del av Stellaris DLC – vid namn Apocalypse. Det nya innehållet lanseras den 22 februari och ger en helt ny typ av planet-förstörelse med sina galaxförändrande vapen och fler ytterligare funktioner som kommer att läggas till basspelet.

Omdefinierar rymdkriget

Stellaris: Apocalypse omdefinierar rymdkrig för alla spelare med en mängd nya offensiva och defensiva alternativ. Förstör hela världar med skrämmande nya planetförstörar-vapen, bekämpa (eller sammarbeta med) hänsynslösa rymdpirater, och kanske dessutom upptäcka några spelfunktioner som inte är så våldsamma.

Bygg och skapa i Stellaris: Apocalypse

Stellaris: Apocalypse tillgodoser både våldsamma och icke-våldsamma spelare. New Ascension Perks och Civics, till exempel, låt dina rymdforskare bygga och konstruera utan någon som helst blodsutgjutning; medan nya Unity Ambitions underlättar nya sätt att tillbringa enighet.

Stellaris: Apokalypse kommer att ge dig domedags-vapen, vilket ger spelarna nya sätt att ta ner sina fiender. Dessutom kommer en ny Titan-klass med skepp läggas tillsammans med en ny fraktion och några ytterligare förändringar som kommer att ge en stor inverkan på spelet!

“Som de meddelade via deras nya speltrailer på YouTube; kommer Stellaris: Apocalypse ut den 22 februari för PC.”

Föredrar du våld?

Led dina flottor i strid med de nya “enorma” Titan Capital-skeppen som erbjuder “enorma” bonusar till skepp under deras befäl. Dessutom möjliggör orbital-installationer spelarna att befästa nyckelsystem och säkra hemvärlden i sitt försök att erövra universumet. Och om allt detta låter för mycket som politik, låter det nya “Colossus” -vapnet spelarna förstöra rivaliserande planeter på ett ögonblick. Deathstar någon!?

Som det är med Paradox-releaser kommer en kostnadsfri uppgradering att släppas samtidigt, i det här fallet medför att Stellaris uppgraderas till version 2.0. Du kan läsa allt om de förändringar som kommer att medföra i Apocalypse utvecklings-logg på Paradox hemsida . Allt i del 1-8 är en del av den fria updaten. Hitta mer information om coola dataspel, playstation spel och mycket annat på http://levelupyourgame.net/. Det är från början en hemsida fokuserad på FPS spel men som under den senaste tiden har utvecklats sig och har spel om det mesta. Ett bra tips till våra läsare som gillar spel!

De 3 spel jag ser mest fram emot 2018!

Ingen kan väl förneka att 2017 har varit ett smått fantastiskt år för oss gamers. Faktum är att detta år med största sannolikhet kommer skrivas in i historieböckerna som ett av de bästa spelåren någonsin; som till och med kan konkurrera med toppår som 1996, 1998 och 2001. Med detta sagt så skulle jag vilja ranka mina top 3 spel jag ser mest fram emot nästa år!

3. Red Dead Redemption 2

Medan vi (se jag) vet väldigt lite om Red Dead Redemption 2, vet vi med säkerhet att det kommer att bli ännu ett Rockstar-mästerverk med en massiv öppen värld för oss att utforska. Med en strålande story, välskrivna karaktärer att bekanta oss med och givetvis en riktigt matig multiplayer-upplevelse; som kommer att fusionera världen med  online-upplevelsen för att verkligen ta dig till hjärtat av vilda västern. Red Dead Redemption 2 är det tredje spelet i serien (det första var det mindre kända Red Dead Revolver till PS2), och kommer att driva seriens bästa funktioner till en helt ny nivå tack vare möjligheterna som dyker upp med den nya kraftfulla hårdvaran i PS4 och Xbox One. Att jag är förväntansfull är årets understatement…

2. Shenmue 3

spel och nya casino 2018

Shenmue-serien var tyvärr aldrig någon stor kommersiell framgång, men delvis tack vare den mest inkomstbringande Kickstartern någonsin (plus lite generös finansiering från Sony), är projektet för att få fram den tredje delen, i full gång. I Shenmue 3 tar du rollen som Ryo Hazuki; då han försöker jaga rätt på mannen som brutalt mördade hans pappa i första spelet. Spelet lovar att vara trogen de första spelen i serien (1:an är på min topp 10 lista någonsin); vilket gör det möjligt för spelare att utforska en levande värld full av byar, affärer och en aktiv befolkning. Viste ni föresten att Shenmue 1 till Dreamcast är ett av de dyraste spelen som någonsin producerats, och när det kom år 2000, så höjde det ribban för hur vi såg på tv-spel på den tiden. Jag hoppas bara att Yu Zusuki (spelets skapare), inte har tappat gnistan han hade då för 17 år sedan.

1. Shadow of the Colossus

När jag satte i skivan  i min  PS2 vintern 2005 och upplevde vad som skulle bli ett av de mest ikoniska äventyren någonsin; kommer alltid att ligga på min topp 5-lista över de bästa spelupplevelser jag haft, ever. Shadow of the Colossus till PS2 var i stort sätt helt perfekt, men tack vare tekniska begränsningar och begränsad utvecklingstid, förblev stora delar av spelet oavslutat. Nu kommer dock en trogen Remake till PS4; med helt ny grafik och ett spel som är ombyggt från grunden där man tagit originalmaterialet och förfinat allt. Skaparna av originalspelet; Team ICO är mina absoluta favoritutvecklare, och förra årets The Last Guardian är ett av mina favoritspel till Playstation 4.

Bra tider för oss som gillar spel

Ja där har ni den, min topp 3-lista över spel jag tänker spela tills jag storknar nästa år! Som ni säkert vet gillar jag alla typer av spel och även spel där man kan satsa lite pengar och vinna. Jag skulle därför vilja ta tillfället i akt och tipsa om lite sköna nya casino 2018 som jag sprungit på under veckan som gick. Följ bara länken, så kommer ni hitta en riktigt bra sida som jag varmt kan rekommendera när det kommer till att starta sin casino-resa för 2018 på absolut bästa sätt!

VR & AR kommer finnas i alla hem 2022

Att leva utan teknik är nästan omöjligt för majoriteten av oss nuförtiden. Självklart erkänner vi alla att vi kan leva utan de produkter som används dagligen – men det är mycket lättare att leva med dem, än utan dem. Majoriteten av människorna på planeten använder minst en “gadget” varje dag. Vissa använder bara en TV-apparat, andra har också en smartphone, en bärbar dator eller kanske en surfplatta. Dessa produkter invaderade våra liv sakta men säkert, under de senaste decennierna . Och majoriteten av oss är glada att de gjorde det. Nästa grej att invadera verkar nu vara speciella Virtual Reality & Augumented Reality-produkter.

AR & Virtual Reality kan implementeras på mycket

VR och AR är dock områden där det fortfarande finns mycket att jobba med. Även om det redan finns ett stort antal VR-headset som kan ta oss till andra dimensioner, verkar arbetet med AR lite svårare och långsammare. Trots detta, så är det så att om några år kommer majoriteten av människor att äga åtminstone en AR-gadget. Faktum är att VR och AR-enheter faktiskt kan ta platsen för många av de “gadgets” vi använder oss av  idag. När allt kommer omkring kan de enkelt ersätta de flesta av dem – om de är tillräckligt bra.

Tänk “Out of the box”

Till exempel, med rätt AR-glasögon, skulle man inte behöva en bärbar dator längre. Eller en smartphone för den delen. Naturligtvis kommer vissa människor förmodligen att föredra att prata på en handenhet; istället för att se ut som de pratar med sig själva medan de har på sig ett par glasögon. Då är det bara en fråga om vana och vi kan säkert vänja oss att se människor prata med sig själva, utan att tro att de har blivit galna. Återgå till AR-glasögonen och hur de skulle kunna ersätta bärbara datorer, vi behöver tänka lite “Out of the box”. Det betyder att vi bör tänka på saker vi gör men föreställ dig att göra dem på annat sätt.

Nu när vi vill kolla vädret går vi alla till våra smartphones eller bärbara datorer. Med en stor AR-enhet; skulle det inte vara nödvändigt. Vi kunde se informationen på linsen på AR-glasögonen, istället för att behöva en skärm för att visa den.

Smidigare VR-glasögon i framtiden

Förutom AR har VR också en viktig roll att spela i våra liv sen 2022. Istället för att ha en TV-apparat, en dator och en spelkonsol, kunde vi alla gå för bara ett VR-headset för att njuta av det innehåll vi normalt tittar på TV eller en bärbar dator. Ännu bättre, i stället för att bara titta på något, med hjälp av VR-headsets, kan vi känna att vi är en del av den handling som omger oss. Vem skulle gå tillbaka till 2D-innehåll från det? VR-enheter kan säkerställa all underhållning vi vill ha och behöver. Naturligtvis kommer vi under de närmaste åren nog att hitta ännu fler sätt att utnyttja VR och AR. Vi skulle kunna föra denna teknik till nästan alla delar av våra liv.

Gratis Spel för Playstation Plus i September. Kolla hit!

Hälsningar från PlayStation Nation (The Playstation Blog) och välkommen till ännu en PlayStation Plus-uppdatering, den här gången för september 2017. Den här månaden handlar om action, med inFamous: Second Son och Strike Vector Ex i spetsen!

Spel nummer ett är inget annat än fullängds-spelet InFamous: Second Son som är en fräsch, open-world action-adventure-historia i den populära inFamous-serien. Och det första spelet i serien att släppas till PS4. Några år efter de första delarna, tar du rollen som Delsin Rowe som upptäcker att han har övermänskliga krafter och måste nu välja hur han ska använda dem i en värld där allt har gått åt skogen.

Nästa spel är Strike Vector Ex, ett konkurrenskraftigt första-personens flygspel. Välj ett fartyg och få blodet att pumpa i ett av de många spellägena. Strike Vector EX är utformad med nya konsolbaserade kontroller och uppgraderas med nya funktioner och lägen för PS4.

  • InFamous: Second Son, PS4
  • Strike Vector Ex, PS4
  • Truck Racer, PS3
  • Handball 2016, PS3
  • We Are Doomed, PS Vita 
  • Hatoful Boyfriend, PS Vita 

 

Playstation Plus VR

Det kommer även en bonus för PlayStation VR-ägare: PS Plus-medlemmar i USA och Kanada kommer också att få RIGS Mechanized Combat League, som är ett gratis bonusspel från den 5 september till och med den 7 november. RIGS är en fps-arenabaserad shooter utvecklad från grunden för Playstation VR. Spelet utspelar sig år 2065, och ger spelare en intensiv, all-action framtidsport, som blandar element från olika idrottsgrenar som kampsport, motorsport, basket och fotboll.
För de av er som inte har PlayStation VR ännu, har vi just meddelat ett nytt PS VR-paket som innehåller PlayStation Camera för ca 4000 SEK är påväg. Även det befintliga PlayStation VR Worlds-paketet (PS VR-headset, PS-kamera, två PlayStation Move-rörelsekontroller och PlayStation VR Worlds) får ett lägre pris på 4500 SEK. Med mer än 100 spel tillgängliga har det aldrig varit en bättre tid att satsa på PS VR!

Spela Dead By Daylight

Även denna månad kommer PlayStation Plus-medlemmar att kunna spela Dead by Daylight från den 15 september till den 18 september – heltgratis. Därefter kan medlemmar spara 30% på spelet med en exklusiv rabatt till 22 september.

Från och med september 19, kan medlemmar hämta ett Neverwinter Plus-paket för att fira den senaste uppdateringen: Tomb of Annihilation. Paketet innehåller VIP-content, en “Panther” följeslagare och mycket mer. Neverwinter Plus-paketet är tillgängligt fram till och med den 16 oktober.

Som en påminnelse, finns det tillgänglig som en gratis nedladdning (som Companion App, som du behöver ladda ner till din enhet för att spela) för alla PlayStation Plus-medlemmar till och med 23 oktober.

Dyraste klassiska spelen att köpa idag!

Av anledningar som i  jag inte riktigt förstår, är några videospels-entusiaster beredda att lägga bokstavligen tusentals dollar på klassiska spel som alla med ens en grundläggande förståelse för tv-spel och datorer, skulle kunna hitta och spela online gratis.

Till samlare är jag säker på att det inte finns (om än väldigt liten) känsla av stolthet och nostalgi i att äga en av dessa olika spel. Men när du funderar på hur mycket de kostar, är det inte konstigt om du undrar om någon förutom de absolut rikaste och mest “dumma” tvspelarna skulle någonsin spendera de pengar som behövs för att skaffa någon av dessa. Men, Hallå!, har du pengar att bränna, så ska inte jag hindra dig.

Gamma Attack

System: Atari 2600

Utgivningsår: 1983

Ursprungligt pris: Ca 150 kr

Nuvarande pris: 4.000.000 kr

För den nätta summan på 4.000.000 kr kan du bli den stolta ägaren till den enda kända kopian av “Gamma Attack” som existerar just nu. I detta Atari-spel spelar du som en ständigt nedstigande UFO som skjuter lasrar i mål på marken; lite som en omvänd “Space Invaders”.

Den som ursprungligen noterade spelet på eBay bekände att han inte hade för avsikt att faktiskt sälja. Han la upp spelet på nätet mest för att samla kollegernas uppmärksamhet ( men nog mest samla deras avundsjuka).

klassiska

SUPER MARIO BROS

Nintendo Entertainment System

Utgivningsår: 1985

Ursprungligt pris:  400 kr

Nuvarande pris: 250.000 kr

“Super Mario Bros.” är onekligen det mest igenkännbara spelet på den här listan; men vad som ger denna version sitt otroliga mervärde är att denna asiatiska variant, tillåter fans att spela på både engelska, japanska eller helt unikt kantonesiska. I november 2012 såldes en kassett av denna upplaga för otroliga 250.000kr. Jag antar att kinesiska köpare verkligen lägger ett otroligt värde på ett spel om en italiensk rörmokare som behöver rädda en prinsessa från en jättesköldpadda.

NINTENDO WORLD CHAMPIONSHIPS GOLD EDITION

System: Nintendo Entertainment System

Utgivningsår: 1990

Ursprungligt pris: 350 kr

Nuvarande pris: $ 168.000 kr

“Nintendo World Championships” innehåller minispel som bygger på “Tetris”, “Super Mario Bros.” och “Rad Racer”. Det som gör att spelet är så guldvärt är att spelet gavs ut som priser genom tidningen “Nintendo Power” med sina 26 guldutgåvor av spelet.

4. “ATLANTIS II”

System: Atari 2600

Utgivningsår: 1982

Ursprungligt pris: $ 15

Nuvarande pris: $ 18,000

För att göra reklam för spelet”Atlantis” erbjöd Atari priser till spelare som skickade in bilder på höga poäng i spelet. När fler fans än förväntat fick toppresultatet skickade Atari u tdet mycket svåra”Atlantis II” till de bästa spelarna för att ge dom en riktig utmaning.

Fantasino – Ett Casino med Fantasytema

Nytt Online-casino går live med sitt Fantasy-inspirerade tema

Fantasino är det senaste nya online casino som lanserades i mars 2017.  Fantasino erbjuder ett löfte om nyskapande för online-spel, och syftar till att behaga spelarna genom att erbjuda en unik upplevelse för att förbättra spelupplevelsen!

Tjäna tokens på Fantasino Casino

När du har öppnat ett nytt konto på denna sida, ta dig då tid att skapa din egen värld. Du kan tjäna tokens och sedan använda dem för att få olika kläder från en rad tillbehör som kommer få dig att tappa hakan i casinosammanhang. Du kan få specialfunktioner som skyddsskölden. Med denna sköld kan du få 5% av din kontantinsättning tillbaka under en period på 24 timmar. Ju fler nivåer du spelar desto mer casino bonusar kan du få. Om du inte vill använda en belöning omedelbart, kan du lägga till dem i en personlig samling för att hämta just när de kommer att vara till nytta.

För de långsiktiga spelare som har varit lojala mot detta online casino, har Fantasino en exklusiv V.I.P-tjänst tillgänglig. De som använder denna tjänst kan enkelt göra inlåning, ta emot utbetalningar snabbare och också såklart få hjälp direkt från supportpersonalen. Denna hjälp är tillgänglig f24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Grundaren Berättar

Andrés Blanco en medgrundare av Fantasino Casino intervjuades om det nya casinot och han hade det här att berätta:

“Jag har alltid varit ett fan av Gamification och jag tror att alla har en viss svaghet för TV-spel. Jag har underbara minnen när jag spelar mina favorit Super Nintendo-TV-spel som barn. Efter flera veckor av att lära sig teorin bakom gamification, samla idéer med en av mina bästa vänner (som dessutom är en passionerad spelare), kom vi fram till ett förbättrat koncept för gamification, där vi faktiskt gör webbplatsen till ett riktigt spel. ”

Casinot

Fantasino Casino är en webbplats som verkligen förstår behoven hos online casino spelare genom att leverera den maximala underhållningen. Detta börjar från det ögonblick du besöker webbplatsen, eftersom färg och layout kastar dig in i denna fantasivärld. Fantasino är bland de nyaste nätcasinona under 2017 som verkligen sätter kunden först i varje möjlig interaktion. Med en strålande spelmiljö, ett prisvärt givande system och mycket lukrativa casinospel, samt den där lilla extra touchen med att man implementerat gamification; gör att Fantasino utan tvekan är ett av de bästa casinona på marknaden just nu! Casinot  har licensierats i Costa Rica, och ger löften om ett fantastiskt casino med en personlig touch.

Vad som egentligen är så unikt med Fantasino är den unika casinomiljön elelr världen vid namn Fantasy World. Så fort du skapar ett konto, kommer du transporteras till denna parallella värld där du får en karaktär (en drake) vid namn Trebol som du styr över.  Det är du som bestämmer hur Trebol ska uppföra sig och du kan klä honom precis som du vill för att göra honom mer personlig.

KingBilly – Nytt Casino Med riktigt 1600-talstema!

Hej! Skulle bara vilja tipsa om KingBilly, ett Casino med lite Magicka-känsla!

Det finns egentligen inte jättemånga saker att komma ihåg från år 2017. Ingen världscuper, inga olympiska spel, inga amerikanska val. Det finns dock något att komma ihåg i online spelvärlden från i år och det kommer i form av den coola kungen och hans casino. Kika in King Billys Casino!

kingbilly

Spelen är många (vi tappade räkningen, och blev sedan informerade om att det finns runt 1000 st) och alla de stora spelleverantörerna finns här! Slots-urvalet är verkligen utmärkt och också mycket snyggt kategoriserat, så att du snabbt kan hitta vad du letar efter.

Samla King Points

King Billy (eller ska vi säga hans Majestät?) Får också poäng för sina fina spelkollektioner: filmer, musik, hjältar och klassiker.  Bortsett från slots, så håller kungen sina roulette och blackjack-bord “väloljade” med alla klassiska och nya titlar och har också ett live-casino för dig.

Att spela på King Billy Casino är väldigt roligt inte bara för att layouten och  designen är tilltalande, utan också för att du får en helt magnifik bonus när du registrerar dig som ny spelare!

Två utmärkande drag på King Billy Casino

King Billy Casino utmärker sig inom speciellt i två områden, historian man kommit på och uppmärksamheten som just kvinnliga spelare får. King Billy Casino ger dig en underlig känsla av att vilja åka tillbaka till den tiden, börja om igen för att bli kanske en Baron. Och om du tycker att Baron låter tråkigt, kan du i  i King Billy Casino  bli en hertig, prins eller till och med kung, som du kan härska som bredvid King Billy själv (det gör du självklart genom att vinna “King Points” när du spelar)

V.I.P och Loyaltyprogram som är värda att kika in!

 

Det finns några regelbundna bonusar som erbjuds varje vecka. Spelare som gör insättningar på måndag eller tisdag, kommer att låsa upp en matchande bonus på 51% av insättningen så länge som insättningen är minst 500 kr. Spelare som gör insättningar på torsdag kommer också att ha en 11%-ig cashback direkt. King Billy erbjuder också ett lukrativt VIP-program som kommer att få lojala spelare att tillbaka igen och igen för alla förmåner som dyker upp. Det speciella royalty lojalitetsprogrammet börjar med rankningen som medborgare och klättrar sedan hela vägen upp till kungens rank. För att klättra uppåt i hierarkin måste du tjäna King Points genom att spela. Testa detta själv!

Wizards of the Coast lanserar ny digital spelstudio

Här är en liten, men märkbar nyhet som du kan ha missat förra veckan: spelutgivaren Wizards of the Coast har precis lanserat en ny digital spelstudio som är till för till att göra digitala versioner av bolagets spel.

Wizards

Det är en stor sak eftersom bland dessa spel finns de anmärkningsvärt inflytelserika bordsrollspelen Dungeons & Dragons och Magic: The Gathering; kortspel som har inspirerat otaliga människor över hela spelindustrin.

Medan Wizards länge har haft ett svagt fotfäste i tvspelsindustrin – främst genom spel som Magic Online eller licensavtal med externa utvecklare – verkar detta vara ett stort steg framåt på den fronten.

Enligt ett blogginlägg tillskrivas företagets chef Chris Cocks kommer Wizard nya digitala spel Studio omfatta nuvarande Magic Onlines utvecklingsteam och ledas av veteran spelutvecklaren Jeffrey Steefel, som tidigare arbetat på Turbine på MMORPGs  Sagan om Ringen Online. I resten av det Digitala spelstudio-teamet ingår folk som har tillbringat tid på Valve Software, BioWare, Cryptic Studios, och andra välrenommerade spelföretag.

Wizards är också ute efter att driva sina egenskaper i andra spel och upplevelser för att utforska partnerskap och samarbeten som kommer att ta Magica och D & D till oväntade inställningar, genrer och plattformar . ”

“Vi kommer att sammanfoga våra karaktärer och världar med andra spel och upplevelser, säger Cocks “post. “Vad skulle det vara att kasta eldklot som Planeswalker i ett MMO, eller gå på skattjakt med dina vänner i en D & D augmented reality-spel? Likt Pokémon GO. Vi vill spela spel som detta också, och det tror jag våra trogna spelare vill också.

Företaget ska också göra allt för att förbättra deras digitala nätverk och samtidigt viktiga aspekter av dess redan fysiska spel, som omfattar allt från  att samordna spelkvällar med vänner, till att hålla sina spelare uppdaterade om nyheter mm.

Wizards of the Coast (ofta kallad wotc eller helt enkelt Wizards) är en amerikansk utgivare av spel, huvudsakligen baserad på fantasy och science fiction-teman. Ursprungligen är de ett gäng killar som satt i en  källare och gjorde sina egna rollspel, där de senare populariserade  kortspels-genren med Magic: The Gathering i mitten av 1990-talet. Idag publicerar de brädspel, samlarkortspel och rollspel. För närvarande är de ett dotterbolag till Hasbro.

Nya Heta Spel 2017

heta svenska spel 2017

Året går snart mot sitt slut och det börjar bli dags att titta på spelåret 2017. Vad har vi egentligen att förvänta oss? Vad är det för spel som kommer och vad har de gemensamt. I detta inlägg kan du läsa om de senaste ryktena om vad kommer att lanseras under 2017.

Det kanske mest hypade spelet är The Last of Us part 2. För snart 4 år sedan så släpptes den första delen i The Last of Us som var ett helt fantastiskt spel som handlade om en berättelse om Ellie och Joel som tvingas ge sig ut på en resa genom ett postapokalyptisk USA för att söka botemedel. Spelet utvecklas av det amerikanske spelutvecklingsföretaget Naugty Dog som är baserade i Santa Monica i Kalifornien. Under den senaste Playstation mässan visade Sony upp den första trailern av spelet som du kan hitta på Youtube. Det är fortfarande oklart vilket datum som spelet kommer att släppas men det kommer att med största sannolikhet att släppas 2017.

Andra spel under 2017 som vi redan vet lanseringsdatum är bland att Gravity Rush 2 som släpps den 18e januari 2017. Tales of Berseria och Kingdom Hearts HD 2.8 släpps den 24e Januari 2017. Den 27e januari släpps Digimon World: Next Order och i början av februari (den tredje) släpps Poochy and Yoshi´s Wolly World. Det är med stor spänning som vi ser fram emot det nya spelåret. Utöver spännande spel för både dator och PS4 så förväntar vi oss även massor av nya häftiga spel med VR-teknologi. Speciellt eftersom det är årets julklapp så borde VR-spelandet få ett extra boost 2017. Det verkar tyvärr som att det kommer att ta lite tid det kommer riktigt bra VR-spel, men det som väntar på något gott. Ett annat tips för er som gillar 3D och animation är att spana in nya casinospel från bland annat den svenska spelutvecklaren NetEnt. Dessa spels bonusrundor är så snygga så att de flesta spelstudier skulle bli mäktigt avundssjuka på dessa spel. Vill du testa spel från NetEnt kan du hitta en lista på bästa svenska casino 2017 här. Att spela casino på nätet är varken svårt eller krångligt. Speciellt på svenska casino kan du känna dig trygg med att dina användaruppgifter sparas på ett säkert sätt. Spelupplevelsen är generellt sätt mycket bättre på svenska casinon också, eftersom svenskar är världsbäst på att utveckla spel. När du väljer casinospel ska du välja spel från NetEnt eller Betsoft som har absolut häftigt 3D-effekter. Nu ser vi fram emot ett underbart år med många nya spel till den svenska marknaden 2017.

 

Magicka 2 på Playstation 4

magicka 2 på playstation 4 ps4

Hallå på er! Vi på Magicka.se vill berätta om den senaste heta nyheten för Magicka – äntligen är det här på PS4, Playstation 4! Du kan nu ladda hem detta spel för en relativt låg summa och ta del av detta härliga spel! Självfallet är det något annorlunda på Playstation än på datorn. För alla er som är vana vid att spela spel som detta på datorn blir det lite klurigt med kontrollerna i början när du spela på en konsol. Dock måste vi säga att de har lyckats väldigt bra och efter att ha spelat ett tag sitter kontrollerna bättre än på de flesta andra spel enligt oss. Det kan så klart vara så att vi är något partiska, men du borde absolut prova Magicka 2 på Playstation 4 när du får möjligheten – du får i alla fall en större skärm och möjligheten att spela direkt ifrån soffan!

Magicka 2 på Playstation 4 – En ny värld av tv-spel!

Den senaste tiden är vi som spelar tv-spel vana vid shoot em up i FPS-perspektiv och sportspel. Det har nämligen varit så att det den senaste tiden inte varit särskilt mycket fokus på strategispel och liknande. Därför är det med kärlek vi ser att Magicka 2 får komma till jätten Sony Playstation och verkligen visa spelarna vilket utbud det finns att ta del av när du tycker om att spela tv-spel. Vi tror självfallet inte att detta spel kommer ta över marknaden, då GTA och liknande har ett oerhört intresse just nu, men vi är glada över att Magicka tar sig utanför burken och in i tv-apparaterna runt om i världen. Så nu när vintermörkret har lagt sig och du vill sitta kvar i soffan och njuta av ett bra spel tycker vi att du borde ladda hem och prova att spela Magicka 2 på Playstation 4, förhoppningsvis kommer du att tycka om det lika mycket som vi gör.

Magicka tar sig en titt i backspegeln!

magicka commandos red alert

Hallå! Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en väldigt bra oktober månad. Det börjar bli kallt och ruggigt ute och då blir det ännu enklare att sätta sig inne och dra igång något datorspel som man längtat efter att spela på. Magicka och Magicka 2 är självfallet alltid två riktigt stora favoriter men vi tänkte passa på att prata om ett par andra gamla klassiska spel idag. De är ganska, om inte väldigt, olika från Magicka, men har ändå kommit att bli några av våra mest spelade spel genom tiderna, Commandos och Red Alert 2.

Commandos – Datorspel i Strategi med stor spänning och strategi

Minns du Commandos? Strategispelet som var något mer inzoomat än många andra. Du leder några elissoldater som varje har olika funktion, verktyg och specialegenskaper. Vi minns tillbaka på Commandos som ett av de mest spännande spelen, och det första utspelade sig i Nazityskland och du skulle infiltrera olika fabriker och liknande under Hitlers styre. Smart sätt för att lura fienden att gå olika håll och mängder av andra otroligt spännande spelsätt. Här kunde vi verkligen sitta i timmar för att komma fram till hur man skulle ta sig förbi en vaktpost utan att bli upptäckt. Commandos var ett av våra favoritspel när det kom, och är det än idag. Prova du också!

Red Alert 2 – Klassiker mellan kommunister och allierade

Red Alert 2, en uppföljare till det kanske ännu mer klassiska spelet Command & Conquer. Här kommer du att slåss som ett land mot andra länder. Det finns olika varianter av spelet, en story mode där du väljer allierad eller kommunist och skall utföra mängder av spännande uppdrag. Story mode är roligt, men det var och är multiplayer vi älskar hos Red Alert 2. Att sitta ett gäng vänner och spela tillsammans, gå ihop i olika lag och slåss hårt om de olika gränserna och baserna. Red Alert 2 kommer alltid vara en riktig höjdare bland strategispel, och har du inte testat det borde du verkligen göra det idag.

Välkommen till Magicka.se

välkommen till magicka

Hallå på er!

välkommen till magickaVi vill hedra minnet av Magicka och därför ha denna sida där alla kan diskutera olika tankar och tips och trix i samband med att de spelar detta förtjusande fräcka datorspel. Det finns fans över hela världen som älskar detta spel så självfallet måste vi hålla igång en sida som älskar Magicka och allt som har med detta spel att göra. Paradox Interactive är skaparna bakom detta spel och vi vill tacka denna utvecklare för så mycket genom alla år. Denna blogg kommer att uppdateras då och då när vi har tankar kring spelet eller något som har anknytning dit.

Hör av er till oss om ni har några frågor, genom att kontakta oss.